Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PHB2

Deze groep wordt gedraaid door Evelien Dekkers (dinsdag t/m vrijdag) en Noortje van Hulst (maandag). Noortje gaat met zwangerschapsverlof, Lieke Schoenmakers zal haar verlof vervullen. 
 

Even voorstellen: Evelien Dekkers

Ik ben 38 jaar oud. Ik ben sinds 2002 werkzaam in het onderwijs. Voorheen op een jenaplanschool. In die periode heb ik mij gespecialiseerd in het hoogbegaafde kind. 

Sinds 2017 sta ik met heel veel plezier op de HB afdeling van onze school. Vorig jaar hebben we samen heel veel geleerd over onszelf. We leren hoe we ons steeds een beetje verder kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Daar gaan we dit jaar 'gewoon' mee verder. In onze klas mag iedereen zijn wie hij is, mag (moet!) je fouten maken en gaan we samen voor een veilige en gezellige groep. We onderzoeken samen waar onze ontwikkelpunten liggen en passen de leerstof hier zoveel mogelijk op aan. 

 Levenslessen

Vorig schooljaar heb ik een super boeiende opleiding gevolgd: levenshoudingsgericht onderwijs. De kinderen hebben vele 'levenslessen' gehad. Vanuit positieve psychologie leren zij positief in het leven te staan en zichzelf beter te leren kennen met alles wat daarbij komt kijken. Ze leren onder andere over mindset, executieve functies en emoties. Hierdoor vergroten zij hun veerkracht. 

 Hoe blijft u op de hoogte?
Via Parro en via de mail houd ik u op de hoogte van alles wat leeft in de klas. 

Hoe ben ik te bereiken? 
Dat kan via de mail: leerkracht.phb2@montessoriplus.nl. De leerkracht die op de betreffende dag werkt, zal deze mail lezen en beantwoorden. 

 Heeft u vragen of wilt u kijken naar het werk waar uw kind trots op is, dan bent u na schooltijd van harte welkom in de klas. Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Op maandag is Noortje in de groep. 

 Als er écht iets belangrijks speelt, maakt u zich zorgen of heeft u een vraag, kom dan persoonlijk even langs. Graag na schooltijd, zodat ik me in de ochtend op de kinderen kan richten. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken zodat we meer tijd hebben om iets te bespreken.